Check&Choice
Check&Choice
Check&Choice

Y la Bamba: Lucha

2023.05.08.

A 'mexikói-amerikai singer & songwriter' szóösszetétel talán előrevetít valamit erről az álomittas pszichedéliában utazó popcsapatról, miközben dehogy, és még az sem feltétlenül, főleg mifelénk, ha saját műfaji felsorolásukat citálom ide: mariachi/corridos/rancheras/música azteca/folk (egyébként régi barátjukat, a fura-folkban utazó Devendra Banhartot is meghívták egy körre), de hagyjuk is, a banda hetedik albuma maga a megtestesült csoda, és Ramos dalai azt hiszem akkor is megvédenek a gonosztól, ha nem tudjuk feltétlenül, miről szólnak, de most már szóltam is, hogy többek közt erről.

Címkék: 

Rácz Mihály

Évtizedek a zeneiparban. Még a gyerekkort se számíthatjuk le ebből: nem elég, hogy idejekorán rejtett kincsek után kutattam a homályzónában, de el is gondoltam a magasabb és mélyebb vonatkozásokat, amiket gyakran meg is fogalmaztam. Tinédzserként már nem csupán a magam számára, így lettem zenei újságíró. Később kiadóknál és lemezterjesztőknél is melóztam, többek közt kiadványmenedzserként. Közben saját underground zenei fanzint szerkesztettem, körülbelül ezeregyszáz rádióműsort raktam össze, valamint koncerteket és tehetségkutatót szerveztem.
Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Írnál nekünk? 
Itt tudsz kapcsolatba lépni velünk! 
Kapcsolati űrlap (#1)

© Check&Choice 2021 - 
2024
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram