Check&Choice
Check&Choice
Check&Choice

Woods: Strange to Explain (More Strange - Deluxe edition)

2021.11.11.

Jeremy Earl öttagú brooklyni bandája közel másfél évtizede van jelen a neo-pszichedelikus, freak-folkos színtéren. Tíz lemezzel a hátuk mögött 2020-ban jelentették meg Strange to Explain című albumukat, melynek idén nyáron jelent meg az öt remek bónuszdallal kiegészett változata, a [More Strange (Deluxe Edition)]. Az eredeti CD-t is szerettem, de most lett valamiképp teljes ez az anyag, noha az új számok hangulata, és hangszerelése is elég különböző: az akusztikus, melodikus popslágertől az instrumentális, Grateful Dead-szerű jammelésig terjed a skála, szépen megférnek egymás mellett a mellotron, a bongó és a fúvósok.
A Woods énekes-dalszerzőjének jellegzetes, herélt falsettóját kilométerekről felismerni, s részemről kapásból otthon érzem magam ebben az andalítóan nyugtalanító, álomszerűen szép és depresszív zenében.

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Írnál nekünk? 
Itt tudsz kapcsolatba lépni velünk! 
Kapcsolati űrlap (#1)

© Check&Choice 2021 - 
2023
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram