Check&Choice
Check&Choice
Check&Choice

Weyes Blood

2023.06.18.
Fotó: Koury Angelo

Natalie Mering, művésznevén Weyes Blood 35 éves amerikai énekesnő tavaly év végén jelentette meg ötödik lemezét (And In The Darkness, Hearts Aglow), melyet igen nagyon kedvelek. Tanulságos, hogy dalai kapcsán mennyi különböző név merül fel a hallgatóságban: Carpenters, Fleetwood Mac, Joni Mitchell, Enya, Joan Baez, Linda Ronstadt, Paul McCartney / Beatles, Roy Orbison, Mazzy Star, Abba stb.
Egy kommentben találtam: "Folk, country és dark pop. De nem Lana Del Rey sötét popja. Inkább egy kevésbé optimista Kate Bush. Retro hangzását Karen Carpenterhez hasonlítják, de egyszerre a jövőből is szól. Képzeljük el Carole King dalait, de a közelgő végzet fenyegető érzésével, ami lehet párkapcsolati jellegű vagy éppen éghajlati katasztrófa."

Címkék: 
Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Írnál nekünk? 
Itt tudsz kapcsolatba lépni velünk! 
Kapcsolati űrlap (#1)

© Check&Choice 2021 - 
2023
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram