Check&Choice
Check&Choice
Check&Choice

Villagers: Fever Dreams

2021.10.07.

Lövésem sincs már, hogy az ifjúság ma mit nyom magába drog gyanánt, én mindenesetre ezzel a lemezzel mámorosodok. Elvétve találkozok ennyire hallucinogén, szentimentális poppal, mint amilyet a Conor O'Brien vezette Villagers játszik. 2008 óta működő zenekarával egyre komplexebb, sokrétegűbb felvételeket készít, sokszor műfajidegen, 6-7 perces időtartammal. Énekel, gitározik, zongorázik, trombitál, rengeteg kütyüt és effektet használ, teljes a hang- és stílusorgia. Egyszerre retró és újító, ilyen 'minden is van benne-zene'.
Bevallom, bármennyire is ismertem és szerettem a régebbi dolgait, először kicsit meginogtam ennek a tíz számnak a hallatán, ugyanis fölöttébb túlcsordulónak véltem az albumot. Majd egyszer csak beszippantott, s azóta a "Lázálom" címe ellenére sem akarok belőle felébredni.

Egy két éves berlini koncert, még korábbi számokkal.

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Írnál nekünk? 
Itt tudsz kapcsolatba lépni velünk! 
Kapcsolati űrlap (#1)

© Check&Choice 2021 - 
2023
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram