Check&Choice
Check&Choice
Check&Choice

The Wreckery: Smack Me Down

2023.11.28.

A The Wreckeryt Melbourne-ben alapította Hugo Race és Ed Clayton-Jones még a nyolcvanas évek post-punk aranykorában, miután hazatértek egy Nick Cave és a The Bad Seeds turnéról. Néhány év alatt kultikussá is váltak ezzel a húzós rockandrollt és noir-jazzt ötvöző muzsikával, majd mindannyian másba fogtak. Most, évtizedek múltán pedig mentek még egyet, amit úgy fogalmaznak meg, hogy járt még ennek a bandának egy olyan album, amit megérdemel. És íme.

Rácz Mihály

Évtizedek a zeneiparban. Még a gyerekkort se számíthatjuk le ebből: nem elég, hogy idejekorán rejtett kincsek után kutattam a homályzónában, de el is gondoltam a magasabb és mélyebb vonatkozásokat, amiket gyakran meg is fogalmaztam. Tinédzserként már nem csupán a magam számára, így lettem zenei újságíró. Később kiadóknál és lemezterjesztőknél is melóztam, többek közt kiadványmenedzserként. Közben saját underground zenei fanzint szerkesztettem, körülbelül ezeregyszáz rádióműsort raktam össze, valamint koncerteket és tehetségkutatót szerveztem.
Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Írnál nekünk? 
Itt tudsz kapcsolatba lépni velünk! 
Kapcsolati űrlap (#1)

© Check&Choice 2021 - 
2024
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram