Check&Choice
Check&Choice
Check&Choice

The Weather Station: How is It That I Should Look at the Stars

2022.03.22.

Eddig sem volt kérdés, hogy odavagyok Tamara Lindeman zenakaráért, de a mostani szorongató légkörben kiváltképp gyógyítónak hat ez a lemezcímben szereplő "csillagokra tekintés". A csodás Ignorance albumuk után egy még intimebb és suttogóbb, szomorúbb és gyönyörűbb lemezzel jelentkeznek, sok kis finom elmerüléssel az apróságokban, melyet egyszerűen csak "csendes reményként" aposztrofál a Pitchfork. Ezúttal nincsen dob, a zongorának jut végig a domináns szerep, a szaxofon meg szépen bóklászik csupán.
A lemez második single-jéhez (To Talk About) készült az alábbi klip, s pont ennek a számnak egy sora zanzásítja számomra az album lírával átitatott részvétét: "Senki nem kivánja végigvonszolni magát a szeretetlen világ végtelen jelenlévő romjain."

A lemez nyitószáma.

Ez már szerepelt a videók között.

Az új KEXP-es session egy friss és három korábbi dallal.

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Írnál nekünk? 
Itt tudsz kapcsolatba lépni velünk! 
Kapcsolati űrlap (#1)

© Check&Choice 2021 - 
2024
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram