Check&Choice
Check&Choice
Check&Choice

The Stranglers: If Something's Gonna Kill Me

2021.10.06.

Akadnak régi nagy kedvencek, akik csináljanak már bármit, lehetőleg a megjelenés napján meg kell hallgatni. A The Stranglers már rég másik régióban jár a klasszikus 77-es punk éra óta, és bár sokan úgy tartják, mivel egyetlen őstag maradt már csak benne, gyakorlatilag inkább tribute bandának tekinthető, ám ha belegondolunk, már a többiek is évtizedek óta részesei a történetnek, így maradjunk annyiban, hogy még mindig igen jó dalokat írnak. Különben is, ez a fajta pszichedelikus pop kifejezetten jól áll nekik:

tt egy rockosabb nóta is azért:

És még egy a lebegősebb merítésből:

Ehhez nem készült klip, de erős dal, idézi némileg a kezdeti időket:

Ezt pedig szintén nem bírtam kihagyni:

Rácz Mihály

Évtizedek a zeneiparban. Még a gyerekkort se számíthatjuk le ebből: nem elég, hogy idejekorán rejtett kincsek után kutattam a homályzónában, de el is gondoltam a magasabb és mélyebb vonatkozásokat, amiket gyakran meg is fogalmaztam. Tinédzserként már nem csupán a magam számára, így lettem zenei újságíró. Később kiadóknál és lemezterjesztőknél is melóztam, többek közt kiadványmenedzserként. Közben saját underground zenei fanzint szerkesztettem, körülbelül ezeregyszáz rádióműsort raktam össze, valamint koncerteket és tehetségkutatót szerveztem.
Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Írnál nekünk? 
Itt tudsz kapcsolatba lépni velünk! 
Kapcsolati űrlap (#1)

© Check&Choice 2021 - 
2023
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram