Check&Choice
Check&Choice
Check&Choice

The Glass Pavilion: When The Blazing Sun Is Gone

2022.01.10.

A The Glass Pavilion az angol multi-instrumentalista, Ashley Owens egyszemélyes MIDI/laptop projektje, és ezt szinte nehéz elhinni. Már csak azért is, mert ez tágas terű, rendkívül fantáziadús ambient anyag a hallottak alapján simán lehetne egy komplett shoegaze/post-rock/dream-pop zenekar anyaga - attól eltekintve persze, hogy ebben az esetben is hozsannáznánk, ugyanis kevés ennyire incvenciózus muzsika születik az utóbbi időben az említett zsánerekben. Úgy hallgatóbarát, hogy messzire kerüli a giccset és bármilyen széplegést, miközben érzelmekkel csordultig tele, olyan hidat épít lakhatóbb világok felé, amire a magamfajta sóvárogva vágyik nap mint nap. Káprázatos remeklés.

Rácz Mihály

Évtizedek a zeneiparban. Még a gyerekkort se számíthatjuk le ebből: nem elég, hogy idejekorán rejtett kincsek után kutattam a homályzónában, de el is gondoltam a magasabb és mélyebb vonatkozásokat, amiket gyakran meg is fogalmaztam. Tinédzserként már nem csupán a magam számára, így lettem zenei újságíró. Később kiadóknál és lemezterjesztőknél is melóztam, többek közt kiadványmenedzserként. Közben saját underground zenei fanzint szerkesztettem, körülbelül ezeregyszáz rádióműsort raktam össze, valamint koncerteket és tehetségkutatót szerveztem.
Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Írnál nekünk? 
Itt tudsz kapcsolatba lépni velünk! 
Kapcsolati űrlap (#1)

© Check&Choice 2021 - 
2023
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram