Check&Choice
Check&Choice
Check&Choice

The Church: The Hypnogogue

2022.09.22.

A nyolcvanas évek eleje óta létező, és a tízes években némileg átalakult legendás ausztrál pszichedelikus rockbanda, akivel csak örökszerelem képzelhető el, vagy semmi, ha nem kapja meg kibontakozásának terét, merthogy a The Church sem korszakosan, sem lelkialkatban nem hamariság-szülött, öt év után készül az új albumot kiadni jövő tavasszal. Az első klip egy finom szövésű, hosszan kitartott utazás, amihez Clint Lewis ausztrál filmrendező készített Blade Runner-szerű kisfilmet.

Steve Kilbey, a zenekar látnok/trubadúr főnöke meséli a sztoriról: "A The Hypnogogue 2054-ben játszódik, egy disztópikus, összeomlott jövőben. Sun Kim Jong, az észak-koreai tudós és botcsinálta okkultista talált fel egy gépet, ami közvetlenül az álmokba viszi át a zenét. A dal 2054 legnagyobb rocksztárjáról, Eros Zetáról szól, aki menedzsere tanácsa ellenére lelép Antarktiszi otthonából, hogy a Hypnogogue segítségével rendezze anyagi helyzetét. A félresikerült folyamat közben ő is beleszeret Sun Kimbe, és persze, ahogy az gyakran megesik, minden tragikusan végződik."

Címkék: 

Rácz Mihály

Évtizedek a zeneiparban. Még a gyerekkort se számíthatjuk le ebből: nem elég, hogy idejekorán rejtett kincsek után kutattam a homályzónában, de el is gondoltam a magasabb és mélyebb vonatkozásokat, amiket gyakran meg is fogalmaztam. Tinédzserként már nem csupán a magam számára, így lettem zenei újságíró. Később kiadóknál és lemezterjesztőknél is melóztam, többek közt kiadványmenedzserként. Közben saját underground zenei fanzint szerkesztettem, körülbelül ezeregyszáz rádióműsort raktam össze, valamint koncerteket és tehetségkutatót szerveztem.
Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Írnál nekünk? 
Itt tudsz kapcsolatba lépni velünk! 
Kapcsolati űrlap (#1)

© Check&Choice 2021 - 
2023
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram