Check&Choice
Check&Choice
Check&Choice

Sun's Signature: Sun's Signature

2022.08.29.

Az éteri énekhang földi megtestesülése Elizabeth Fraser. Így természetesen sosem hevertem ki a Cocteau Twins 1997-es megszűnését; apró közreműködésekkel, alkalmi duókkal, és a 2009-es Moses kislemezzel kellett kibekkelni a Liz-hang nélküli létezés lelki nyomorát, ám most a Damon Reece (Spiritualized, Echo & the Bunnymen) zenésztárssal elővezetett Sun's Signature ötszámos minialbuma fény az alagút végén. Illetve ennél sokkal bensőségesebb az áthatás, a megváltó csillanás, de még nem tudok és tán nem is akarok többet mondani róla, mindenesetre nagy az öröm.

Rácz Mihály

Évtizedek a zeneiparban. Még a gyerekkort se számíthatjuk le ebből: nem elég, hogy idejekorán rejtett kincsek után kutattam a homályzónában, de el is gondoltam a magasabb és mélyebb vonatkozásokat, amiket gyakran meg is fogalmaztam. Tinédzserként már nem csupán a magam számára, így lettem zenei újságíró. Később kiadóknál és lemezterjesztőknél is melóztam, többek közt kiadványmenedzserként. Közben saját underground zenei fanzint szerkesztettem, körülbelül ezeregyszáz rádióműsort raktam össze, valamint koncerteket és tehetségkutatót szerveztem.
Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Írnál nekünk? 
Itt tudsz kapcsolatba lépni velünk! 
Kapcsolati űrlap (#1)

© Check&Choice 2021 - 
2023
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram