Check&Choice
Check&Choice
Check&Choice

Spain: World of Blue

2022.10.15.

A Los Angeles-i Spain, ha nehezen is, de betuszkolható a rockot, folkot, alt-countryt magába olvasztók népes táborába, ám poroszkáló, ráérősen építkező zenéjüket önmagában álló monolitként is dekódolhatnánk, főleg, ha hozzáadjuk a minimalista, ambientes textúrákat. Szó nincs persze elválasztó vizekről vagy falakról, bekúszik ez a muzsika rendesen a bőr alá, ha vesszük a fáradtságot és időt szánunk rá.

Most kijött egy ötszámos vinyl még az első, 95-ös nagylemez (Blue Moods of Spain) előtti felvételeikből, természetesen némileg fazonigazítva és újrakeverve az anyagot. És bár egészében is rendben van, de messze a maratoni hosszúságú címadóért érdemes igazából benevezni rá: World of Blue.

Rövid verzió:

Teljes verzió:

Címkék: 

Rácz Mihály

Évtizedek a zeneiparban. Még a gyerekkort se számíthatjuk le ebből: nem elég, hogy idejekorán rejtett kincsek után kutattam a homályzónában, de el is gondoltam a magasabb és mélyebb vonatkozásokat, amiket gyakran meg is fogalmaztam. Tinédzserként már nem csupán a magam számára, így lettem zenei újságíró. Később kiadóknál és lemezterjesztőknél is melóztam, többek közt kiadványmenedzserként. Közben saját underground zenei fanzint szerkesztettem, körülbelül ezeregyszáz rádióműsort raktam össze, valamint koncerteket és tehetségkutatót szerveztem.
Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Írnál nekünk? 
Itt tudsz kapcsolatba lépni velünk! 
Kapcsolati űrlap (#1)

© Check&Choice 2021 - 
2023
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram