Check&Choice
Check&Choice
Check&Choice

Sigur Rós: Blóðberg

2023.07.04.

A London Contemporary Orchestraval felvett Blóðberg a Sigur Rós első dala a multiinstrumentalista Kjartan "Kjarri" Sveinsson újracsatlakozása óta. Johan Renck készített videőt hozzá: "Olyan nihilista vagyok a jövőt illetően, amennyire csak lehet. Tehetetlenek vagyunk a saját hülyeségeinkkel szemben, ennek bizonyos aspektusai összeolvadtak a 'Blóðberg' témáival. A dal a saját nyomorúságos gondolataim partitúrájává vált, és olyan szépséget adott nekik, amilyet csak a zene tud."

A teljes album:

Címkék: 

Rácz Mihály

Évtizedek a zeneiparban. Még a gyerekkort se számíthatjuk le ebből: nem elég, hogy idejekorán rejtett kincsek után kutattam a homályzónában, de el is gondoltam a magasabb és mélyebb vonatkozásokat, amiket gyakran meg is fogalmaztam. Tinédzserként már nem csupán a magam számára, így lettem zenei újságíró. Később kiadóknál és lemezterjesztőknél is melóztam, többek közt kiadványmenedzserként. Közben saját underground zenei fanzint szerkesztettem, körülbelül ezeregyszáz rádióműsort raktam össze, valamint koncerteket és tehetségkutatót szerveztem.
Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Írnál nekünk? 
Itt tudsz kapcsolatba lépni velünk! 
Kapcsolati űrlap (#1)

© Check&Choice 2021 - 
2024
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram