Check&Choice
Check&Choice
Check&Choice

Rólunk

Marton László Távolodó

Az én koromban (65) már ajánlatos a múlt idő. Ha visszagondolok, egész életemben csak mutogattam. Lemezeket, együtteseket, és rajtuk keresztül magam. A barátaimnak és a szerelmeimnek a szobámban. A tanítványaimnak az iskolában. Aztán tágult a kör. Mutogattam fűnek-fának újságban (Magyar Narancs), a Sziget Fesztiválon, lemezeket és filmeket szerkesztve, és hétről hétre a világzenei rádióműsoraimban. Nincs ezen mit mérlegelni.
A mutogatós bácsi – maradjunk ennyiben…
BEJEGYZÉSEK >>

Rácz Mihály

Évtizedek a zeneiparban. Még a gyerekkort se számíthatjuk le ebből: nem elég, hogy idejekorán rejtett kincsek után kutattam a homályzónában, de el is gondoltam a magasabb és mélyebb vonatkozásokat, amiket gyakran meg is fogalmaztam. Tinédzserként már nem csupán a magam számára, így lettem zenei újságíró. Később kiadóknál és lemezterjesztőknél is melóztam, többek közt kiadványmenedzserként. Közben saját underground zenei fanzint szerkesztettem, körülbelül ezeregyszáz rádióműsort raktam össze, valamint koncerteket és tehetségkutatót szerveztem.

BEJEGYZÉSEK >>

Bognár Tamás

Én, mint rajongó. Mondhatni groupie, s így az ágytól startolunk. Kölyökként a takaró alatt alvást színlelve hallgattam a zenéket késő éjjelekig. Ráfeküdtem a monó fülhallgatóra, hogy ne szúrják ki a szüleim a zsinórját.
Idővel egyre több lett a ricsaj, mindenféle műfajban. Manapaság aztán az ukáz leginkább a decrescendo (fokozatosan halkulva) lett, bár a koncerteken még megy a hujjogás. 
Cirka 23 éve főként jazz a pálya (BMC Records, Opus Jazz Club), de a zene, mint szerelem... 
Így a Check & Choice-ra nem is csak a jazzpolcról válogatok.  
    
BEJEGYZÉSEK >>
Írnál nekünk? 
Itt tudsz kapcsolatba lépni velünk! 
Kapcsolati űrlap (#1)

© Check&Choice 2021 - 
2023
music-notecrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram