Check&Choice
Check&Choice
Check&Choice

Rodrigo Leão: Friend of a Friend feat. Michelle Gurevich

2021.10.21.

Rodrigo Leão zenészkarrierje a Madredeus feloszlása után sem torpant meg, és bár életem legjobbjai közt tartom számon a sok év előtti Müpás koncertjüket, Rodrigo szólólemezei, amelyekre előszeretettel kér fel énekes barátokat közreműködésre, szintén nagy kedvencek. Bár hősünk alapvetően zongorista, így zenéit billentyűstémákra írja, és alapozza hangszerelésileg is, még sincs zongoráslemez jellegük, egyszerűen csak szépséges, azaz egyszerre megrendítő és felemelő dalokba bírja önteni a megélt pillanatokat.

Két klip készült az új lemezhez, de bónuszként néhány korábbit sem bírtunk kihagyni.

Rácz Mihály

Évtizedek a zeneiparban. Még a gyerekkort se számíthatjuk le ebből: nem elég, hogy idejekorán rejtett kincsek után kutattam a homályzónában, de el is gondoltam a magasabb és mélyebb vonatkozásokat, amiket gyakran meg is fogalmaztam. Tinédzserként már nem csupán a magam számára, így lettem zenei újságíró. Később kiadóknál és lemezterjesztőknél is melóztam, többek közt kiadványmenedzserként. Közben saját underground zenei fanzint szerkesztettem, körülbelül ezeregyszáz rádióműsort raktam össze, valamint koncerteket és tehetségkutatót szerveztem.
Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Írnál nekünk? 
Itt tudsz kapcsolatba lépni velünk! 
Kapcsolati űrlap (#1)

© Check&Choice 2021 - 
2023
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram