Check&Choice
Check&Choice
Check&Choice

Ritmikus Kerék (Rhythmic Wheel) playlist: Punk

2023.06.27.

A New Wave playlist pár hete első fejezetként lett felcímkézve, de mielőtt továbbszőnénk azt a történetet, egy másik régi tervet is felfrissítettem, ráadásul rokon terület, néhány zenekar ebbe a punk-összeállításba is bekerült, ami a 77-es melodikusabb zenéktől a karcos hardcore-okig terjedő íven röppeni körbe azt a világot, amin felnőttem a nyolcvanas években.

The Saints:

Richard Hell:

The Alley Cats:

Sex Pistols

Hans-A-Plast:

Poison Girls:

The Nomads:

Johnny Moped:

The Stranglers:

The Honeymoon Killers:

Peter And The Test Tube Babies:

Crass:

Rudimentary Peni:

Dog Faced Hermans:

The Ex:

Appendix:

Scratch Acid:

Nomeansno:

Henry Rollins:

Butthole Surfers:

Dead Kennedys:

Bad Brains:

Minor Threat:

Plasmatics:

Chaotic Dischord:

Discharge:

Címkék: 

Rácz Mihály

Évtizedek a zeneiparban. Még a gyerekkort se számíthatjuk le ebből: nem elég, hogy idejekorán rejtett kincsek után kutattam a homályzónában, de el is gondoltam a magasabb és mélyebb vonatkozásokat, amiket gyakran meg is fogalmaztam. Tinédzserként már nem csupán a magam számára, így lettem zenei újságíró. Később kiadóknál és lemezterjesztőknél is melóztam, többek közt kiadványmenedzserként. Közben saját underground zenei fanzint szerkesztettem, körülbelül ezeregyszáz rádióműsort raktam össze, valamint koncerteket és tehetségkutatót szerveztem.
Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Írnál nekünk? 
Itt tudsz kapcsolatba lépni velünk! 
Kapcsolati űrlap (#1)

© Check&Choice 2021 - 
2023
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram