Check&Choice
Check&Choice
Check&Choice

Ritmikus Kerék (Rhythmic Wheel) mix 1109

2021.12.08.
Robin Guthrie

Az előző mix végén megérkeztünk a mába némi dream pop és sanzon révén, így most nem is zuhantam vissza az időben, maradtam a műfajilag megnevezhetetlen előadók dimenzióiban, így ezek az árnyas, selymes, álomittas zenék, amik aztán néha egészen jazzre vagy francia sanzon rockra hajaznak, esetleg magyar népzenére, de mindezt csak azért, hogy aztán a végén éppúgy ne tudjuk, hol is járunk, mint az elején.

Rácz Mihály

Évtizedek a zeneiparban. Még a gyerekkort se számíthatjuk le ebből: nem elég, hogy idejekorán rejtett kincsek után kutattam a homályzónában, de el is gondoltam a magasabb és mélyebb vonatkozásokat, amiket gyakran meg is fogalmaztam. Tinédzserként már nem csupán a magam számára, így lettem zenei újságíró. Később kiadóknál és lemezterjesztőknél is melóztam, többek közt kiadványmenedzserként. Közben saját underground zenei fanzint szerkesztettem, körülbelül ezeregyszáz rádióműsort raktam össze, valamint koncerteket és tehetségkutatót szerveztem.
Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Írnál nekünk? 
Itt tudsz kapcsolatba lépni velünk! 
Kapcsolati űrlap (#1)

© Check&Choice 2021 - 
2024
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram