Check&Choice
Check&Choice
Check&Choice

Pretty Lightning: Dust Moves

2022.08.10.

Van, amit nem kerül meg az ember és nem is odáz el: ahogy elstartolt a német duó albuma, tudtam, hogy lesz még vele dolgom. Amikor másodjára indítottam el utána is néztem, és hát elég szűkszavúak: hivatkoznak az Amon Düül II-re, meg Junior Kimbroughra, és nagyjából ennyi, de mit is várjon az ember egy céltudatosan megszólaló, hallhatóan precízen kidolgozott instrumentális rockbandától, amibe valóban beleszőtték az időtlen rockandroll és a blues színe-javát, miközben a végkicsengése afféle lefojtott pszichedéliától feszülő alt-country.

https://prettylightning.bandcamp.com/album/dust-moves

Rácz Mihály

Évtizedek a zeneiparban. Még a gyerekkort se számíthatjuk le ebből: nem elég, hogy idejekorán rejtett kincsek után kutattam a homályzónában, de el is gondoltam a magasabb és mélyebb vonatkozásokat, amiket gyakran meg is fogalmaztam. Tinédzserként már nem csupán a magam számára, így lettem zenei újságíró. Később kiadóknál és lemezterjesztőknél is melóztam, többek közt kiadványmenedzserként. Közben saját underground zenei fanzint szerkesztettem, körülbelül ezeregyszáz rádióműsort raktam össze, valamint koncerteket és tehetségkutatót szerveztem.
Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Írnál nekünk? 
Itt tudsz kapcsolatba lépni velünk! 
Kapcsolati űrlap (#1)

© Check&Choice 2021 - 
2023
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram