Check&Choice
Check&Choice
Check&Choice

Ola Sweet: Carnation

2021.11.30.

Az idahoi Ola Sweet duó (Brandon Wallace és JJ Martinsen ) 2017-ben debütált egy Santiago című ötszámos EP-vel, de a klasszikus indie-rock címke az égvilágon semmit se árul el róluk, főleg nem fájdalmasan édes, szívbemarkoló muzsikájukról, így nincs más, mint meghallgatni a Carnation című új nagylemezükről pár dalt:

Dal a debütáló EP-ről:

Az album Spotify-on:

Az album Bandcamp-en:

https://olasweet.bandcamp.com/album/carnation

Rácz Mihály

Évtizedek a zeneiparban. Még a gyerekkort se számíthatjuk le ebből: nem elég, hogy idejekorán rejtett kincsek után kutattam a homályzónában, de el is gondoltam a magasabb és mélyebb vonatkozásokat, amiket gyakran meg is fogalmaztam. Tinédzserként már nem csupán a magam számára, így lettem zenei újságíró. Később kiadóknál és lemezterjesztőknél is melóztam, többek közt kiadványmenedzserként. Közben saját underground zenei fanzint szerkesztettem, körülbelül ezeregyszáz rádióműsort raktam össze, valamint koncerteket és tehetségkutatót szerveztem.
Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Írnál nekünk? 
Itt tudsz kapcsolatba lépni velünk! 
Kapcsolati űrlap (#1)

© Check&Choice 2021 - 
2024
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram