Check&Choice
Check&Choice
Check&Choice

Naima Bock: Giant Palm

2022.08.18.

A brazil és görök felmenőkkel bíró Naima Bock Angliában született, gyerekkorát Brazíliában töltötte, majd visszatért Londonba, ahol hat évet lehúzott a Goat Girl nevű post-punk zenekarban. Aztán most a Sub Pop gondozásában, Joel Burton producerrel megcsinálta debütáló albumát, amely az év egyik legérdekesebb folklemeze.
Szóval Bocknak bőven megvolt a punk és a bossa nova (lásd a lemezt záró feldolgozást), apja révén rengeteg régi angol folkot hallgatott, egy majd hat perces instrumentális szám a jazz szeretetéről árulkodik, s nem közvetlen zenei háttérként megemlíteném még, hogy többször végigjárta az El Caminót.
Furmányos, fanyar, derekasan depressziós és egyben reményt keltő szövegeihez, valamint transzcendens dallamaihoz Burton mesteri hangszerelői irányításával úgy 30 zenész csatlakozott felváltva a lemezfelvétel során.
Új szerelem, kétség kívül.

Két kritika a Stereogumban és a Pitchforkban.

Címkék: 
Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Írnál nekünk? 
Itt tudsz kapcsolatba lépni velünk! 
Kapcsolati űrlap (#1)

© Check&Choice 2021 - 
2023
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram