Check&Choice
Check&Choice
Check&Choice

Muun Bato: Paraphonic Vapors

2021.10.07.

Mivel évtizedek óta odavagyok a lebegősre, de érzés-nehézre hangszerelt és lépésenként adagolt feltornyosulásban fürdőző pszichedelikus muzsikáért, legyen az poposabb, vagy zajosabb rock, ezért a napi pásztázást nem úszhatom meg. Heti felfedezés: a minneapolisi Muun Bato minden olyan elemet felvonultat, aminek a horgán fennakadok: ízes és kiterjesztett mézédes dallamok, magával cipelő folyékony groove, a korábbi évtizedekből eredeztethető pengetési technikák, amiben a rockos riffelés éppúgy benne van, mint a new wave kattogása, és nem utolsósorban giccsmentes szintiszőnyegek.

Az új lemez kezdőnótája:

Egy jól szóló live-session, hogy a zenészeket is megnézhessük:

Ehhez a dalhoz nem készült klip, de a kedvencem az új lemezről:

Na és még egy:

Aki pedig még ezt a kiadós lemezzárót is bevállalja, kaphat egy kedvező árfekvésű és hosszantartó tudatmódosulást:

Rácz Mihály

Évtizedek a zeneiparban. Még a gyerekkort se számíthatjuk le ebből: nem elég, hogy idejekorán rejtett kincsek után kutattam a homályzónában, de el is gondoltam a magasabb és mélyebb vonatkozásokat, amiket gyakran meg is fogalmaztam. Tinédzserként már nem csupán a magam számára, így lettem zenei újságíró. Később kiadóknál és lemezterjesztőknél is melóztam, többek közt kiadványmenedzserként. Közben saját underground zenei fanzint szerkesztettem, körülbelül ezeregyszáz rádióműsort raktam össze, valamint koncerteket és tehetségkutatót szerveztem.
Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Írnál nekünk? 
Itt tudsz kapcsolatba lépni velünk! 
Kapcsolati űrlap (#1)

© Check&Choice 2021 - 
2024
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram