Check&Choice
Check&Choice
Check&Choice

Mozes & Kaltenecker: One More Sense (Live Studio Session)

2022.11.03.

A jazzduó első közös, Futurized című albumát a One More Sense dal egy másik, a lemezen nem szereplő verziójával vezette fel. A Lángolós premiercikkben olvashatjuk az alábbi lényegretörő összegzést a zenélési metódusukról: "Hiába keresnénk benne a hagyományos szerepeket: szó sincs arról, hogy a billentyűs kísérné az énekest, vagy az énekes ráénekelne arra, amit a billentyűs játszik. A megszólaló dalok valós idejű láncreakciók, Mózes Tamara és Kaltenecker Zsolt a teljes egészet figyelik, és abban helyezik el magukat hangról hangra, gondolatról gondolatra."

Rácz Mihály

Évtizedek a zeneiparban. Még a gyerekkort se számíthatjuk le ebből: nem elég, hogy idejekorán rejtett kincsek után kutattam a homályzónában, de el is gondoltam a magasabb és mélyebb vonatkozásokat, amiket gyakran meg is fogalmaztam. Tinédzserként már nem csupán a magam számára, így lettem zenei újságíró. Később kiadóknál és lemezterjesztőknél is melóztam, többek közt kiadványmenedzserként. Közben saját underground zenei fanzint szerkesztettem, körülbelül ezeregyszáz rádióműsort raktam össze, valamint koncerteket és tehetségkutatót szerveztem.
Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Írnál nekünk? 
Itt tudsz kapcsolatba lépni velünk! 
Kapcsolati űrlap (#1)

© Check&Choice 2021 - 
2024
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram