Check&Choice
Check&Choice
Check&Choice

Michael Gira – Swans

2023.04.11.

Anélkül, hogy most mélyebben belemennénk, Michael Gira nyolcvanas évek eleje óta rétegződő életműve, természetesen elsősorban és mindenekelőtt a verbálisan szinte leképezhetetlen Swans tükrében komolyabb, esszészintű cikket igényelne, de ettől most eltekintünk - nyilván visszatérünk majd rá később, a nyár elejére ígért új lemez kapcsán, addig megelégszünk egy friss, egyszemélyes akusztikus felvétellel, amiből azért rendesen átjön Gira fesztültségteremtő készsége előadói és dalszerzői szinten is. Nemrég felkerült egy dal a megjelenés előtt álló Swans albumról is.

Címkék: 

Rácz Mihály

Évtizedek a zeneiparban. Még a gyerekkort se számíthatjuk le ebből: nem elég, hogy idejekorán rejtett kincsek után kutattam a homályzónában, de el is gondoltam a magasabb és mélyebb vonatkozásokat, amiket gyakran meg is fogalmaztam. Tinédzserként már nem csupán a magam számára, így lettem zenei újságíró. Később kiadóknál és lemezterjesztőknél is melóztam, többek közt kiadványmenedzserként. Közben saját underground zenei fanzint szerkesztettem, körülbelül ezeregyszáz rádióműsort raktam össze, valamint koncerteket és tehetségkutatót szerveztem.
Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Írnál nekünk? 
Itt tudsz kapcsolatba lépni velünk! 
Kapcsolati űrlap (#1)

© Check&Choice 2021 - 
2024
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram