Check&Choice
Check&Choice
Check&Choice

Medicine Singers: Medicine Singers

2022.07.15.

A beharangozást már megejtettük, de annyira magával ragadott ez a félórányi zene, hogy muszáj a teljes albumot is ajánlanunk.
Pow-wow indiánzene (Eastern Medicine Singers és különböző törzsbéli vendégénekesek) + gitárnyűvés (Yonatan Gat) + némi kortárs jazz trombitálás (Jaimie Branch, aki egyébként a borítót is festette) + ambientes hangzások (Laraaji) + a Swans ritmusszekciója (Thor Harris & Christopher Pravdica) + egy experimentális ütőhangszeres (Ikue Mori) = impró-supergroup indián fejdíszben.
A 2017-es első koncertjük óta viszonylag sok idő eltelt a debütáló albumig, melyet a főnök, Daryl Black Eagle Jamieson így jellemez: "Kísérleti művészet a miénk: ez a két kultúra képes együttműködni, egybeolvadni, megmutatjuk az embereknek, hogy összefogva gyönyörű dolgokat tudunk létrehozni."

Egy bővebb leírás számonként a Faderben.

Yonatan Gat (gitár) és a Medicine Singers
Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Írnál nekünk? 
Itt tudsz kapcsolatba lépni velünk! 
Kapcsolati űrlap (#1)

© Check&Choice 2021 - 
2024
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram