Check&Choice
Check&Choice
Check&Choice

Leyla McCalla: Breaking the Thermometer (to Hide the Fever)

2022.05.17.

"Mi nem tudtuk elrejteni egy egész életre, hogy kik vagyunk, és itt az ideje mindannyiunk számára, hogy abbahagyjuk a színlelést, mely szerint a játékterünk vízszintes. Ugyanis nem az, és kiütköző okai vannak, hogy miért nem. Mindez visszanyúlik országalapításunk idejére, illetve arra a kérdésre, hogy melyikőnk nevezhető embernek és ki nem teljesen. Nézzük csak meg azt a gazdasági realitást, mellyel ez az ország megalapozta jólétét. Ez nem történhetett volna meg a rabszolgakereskedelem nélkül, de nemcsak ebben az országban, hanem egész Nyugat-Európában sem. Tönkretett országokat látsz mindenhol a Karibi-térségben, Latin-Amerikában és ezek nem a légüres térből születtek.
A kérdés tehát az, hogy miként tudnánk a pillanatot megragadva őszintén beszélgetni, ahol mi mentegetőzés nélkül lehetünk feketék, s védekező állás nélkül vagyunk önmagunk."   

Szofisztikált muzsikus-szív és esztétikus aktivista-ész, 10 pontos world music album az énekes-bendzsós-csellós Leyla McCallától.

Hallj csodát: Evora feltámadt!

Címkék: 
Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Írnál nekünk? 
Itt tudsz kapcsolatba lépni velünk! 
Kapcsolati űrlap (#1)

© Check&Choice 2021 - 
2023
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram