Check&Choice
Check&Choice
Check&Choice

Kutiman: Open

2022.12.20.

Korábban azt írtuk Bastien Keb lemezéről: "az album fele minőségi, ám átlagos downtempós, filmzenés, instrumentális felvételekből áll, a másik fele a számomra érdekesebb kamara-soul és -funk". Nos, az izraeli muzsikus-producer Ophir Kutiel, művésznevén Kutiman most megjelent lemeze dettó. Talán az Open egy árnyalattal gazdagabban, fényesebben hangszerelt, de a lényeg, hogy a Dekel nevű énekessel készült öt felvétel viszi a pálmát: rögtön az alábbi két első videó simán terasláger.
A tisztán hangszeres darabok között is akadnak szokatlanabbak, főleg ha a Kutimanre egyébként jellemző elektronikus jazz-lounge-dub-világból kilépnek. Mint például a lemezt záró Ripples, ami meglehetősen finom jazz. (Kutiman egyébként tanult jazz-zongorista.)

Kutiman (Fotó: Shai Franco)

Egy két éves példa, hogy érnek össze Kutimannél a különböző zenék:

Címkék: 
Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Írnál nekünk? 
Itt tudsz kapcsolatba lépni velünk! 
Kapcsolati űrlap (#1)

© Check&Choice 2021 - 
2024
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram