Check&Choice
Check&Choice
Check&Choice

Kubinyi Júlia Autentico: Örökül Magyarlapádról

2022.01.29.

Kubinyi Júlia zenekarával most egyetlen falu, Magyarlapád zenéjére épít, ami végeredményben lehetne ezért szűkös tér is, de épp fordítva van, nagy gazdagságú ez a muzsika, összejött belőle egy kiadós kör. A zenekar hallhatóan ügyelt rá, hogy belül maradjon, és azt lakja be jó ízű játékával, ami egyszerre kínál állandóságot és élhető emberi minőségeket. Kubinyi Júlia hangja és előadásmódja hézagmentesen szervül mindebbe, így az időtlenné varázsolt tiszta formák felismerése, és az őket kitöltő érzések fölötti öröm lehet a miénk ezzel az albummal.

Rácz Mihály

Évtizedek a zeneiparban. Még a gyerekkort se számíthatjuk le ebből: nem elég, hogy idejekorán rejtett kincsek után kutattam a homályzónában, de el is gondoltam a magasabb és mélyebb vonatkozásokat, amiket gyakran meg is fogalmaztam. Tinédzserként már nem csupán a magam számára, így lettem zenei újságíró. Később kiadóknál és lemezterjesztőknél is melóztam, többek közt kiadványmenedzserként. Közben saját underground zenei fanzint szerkesztettem, körülbelül ezeregyszáz rádióműsort raktam össze, valamint koncerteket és tehetségkutatót szerveztem.
Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Írnál nekünk? 
Itt tudsz kapcsolatba lépni velünk! 
Kapcsolati űrlap (#1)

© Check&Choice 2021 - 
2023
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram