Check&Choice
Check&Choice
Check&Choice

Kiss Llaszlo: Vagy sehol

2022.10.03.

Kiss Laci, az Európa Kiadó korábbi muzsikusa ugyan az anyazenekar számára is írt pár dalt még a nyolcvanas években, de az ő tempója egészen más léptékű szerzőileg, amit az is jól mutat, hogy csak mostanra hozta össze első rendes szólóalbumát. Persze közben egészen más pályákon mozgott a világ egy távoli szegletén, majd az elmúlt két évben megfutotta köreit ezzel a dalcsokorral, és amikor összejött a stúdiómunkára a pénz, akkor felvette az egész anyagot: magyarul a tangós, poroszkálós, befordulósabbakat, angolul pedig a punkos világhelyzet-reflexiókat. Azt a Kép című számot is újravette, aminek azért mi most az első, demóverzóját posztoljuk be, hiszen abba szerelmesedtünk bele első körben.

Rácz Mihály

Évtizedek a zeneiparban. Még a gyerekkort se számíthatjuk le ebből: nem elég, hogy idejekorán rejtett kincsek után kutattam a homályzónában, de el is gondoltam a magasabb és mélyebb vonatkozásokat, amiket gyakran meg is fogalmaztam. Tinédzserként már nem csupán a magam számára, így lettem zenei újságíró. Később kiadóknál és lemezterjesztőknél is melóztam, többek közt kiadványmenedzserként. Közben saját underground zenei fanzint szerkesztettem, körülbelül ezeregyszáz rádióműsort raktam össze, valamint koncerteket és tehetségkutatót szerveztem.
Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Írnál nekünk? 
Itt tudsz kapcsolatba lépni velünk! 
Kapcsolati űrlap (#1)

© Check&Choice 2021 - 
2024
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram