Check&Choice
Check&Choice
Check&Choice

Kevin Morby: This is a Photograph

2022.05.18.

"A zenélésben a történet elmesélése a feladatom, s egyúttal úgy megfesteni azt, hogy az emberek megértsék. Ez nem csupán annyi, hogy én beszélek hozzájuk. Inkább olyan, mintha csinálnék egy szerelmes mozit, hogy megmutassam a közönségnek, milyen érzés ez számukra, nyitok nekik egy átjárót ehhez a tapasztaláshoz.”
"Ezzel a lemezzel ünnepelni akarok. Ezúttal azt akarom mondani, hogy múlik az idő, ünnepeljük meg tehát azt, ami adatik, míg a régebbi albumaim így szóltak: A halálról énekelek. Mindannyian elmegyünk, hát milyen szomorú ez?!
Az előttem lévő kilométerkőre tekintek: Egy nap majd magához tér a világ, én is visszaállhatok a színpadra, szóval a hangzást és a szövegeket tekintve is olyan zenét csináltam, ami élvezetes, s jól esik hallgatni egy emberekkel tömött helyiségben, már amikor ez újra lehetséges lesz.”

This is a Photograph - Kevin Morby írása

Címkék: 
Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Írnál nekünk? 
Itt tudsz kapcsolatba lépni velünk! 
Kapcsolati űrlap (#1)

© Check&Choice 2021 - 
2023
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram