Check&Choice
Check&Choice
Check&Choice

Kevin Morby: More Photographs (A Continuum)

2023.05.27.

Morby-ról számos bejegyzésünk született már, utoljára egy tömény koncert-válogatást adtunk közre. A More Photographs (A Continuum) című új album a 2022-es This Is a Photograph kísérője. Egyrészt sajnálom, hogy a csupán kilenc számból kettő már szerepelt az előző lemezen (bár eltérő verzióban), másrészt ez is tele van instant klasszikussal.
"Ha a This Is a Photograph egy ház, amelyben éltél" - mondja Morby a sajtóközleményben - "akkor a More Photographs talán ugyanaz az otthon, csak másképp éled meg lakóként. Mintha bevettél volna valami pszichedelikus szert, és most hirtelen kaleidoszkópra cserélted a szemüvegedet."
"Minden dalgyűjteményemnél úgy érzem, hogy ki kell űznöm őket magamból, mielőtt a következő projektre lépnék, és itt tudtam, hogy amit a This is a Photograph-fal elkezdtem, az még nincs befejezve. Ennek a gyűjteménynek a kiadása számomra egyfajta masni megkötése."

Címkék: 
Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Írnál nekünk? 
Itt tudsz kapcsolatba lépni velünk! 
Kapcsolati űrlap (#1)

© Check&Choice 2021 - 
2024
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram