Check&Choice
Check&Choice
Check&Choice

Jeb Loy Nichols: The United States Of The Broken Hearted

2022.12.09.

Feltehetőleg Sherwood régóta szeretett volna kihozni az On-U Soundnál valami hasonlóan pasztelles, szépségesen melankolikus lemezt, amilyet anno Bim Shermannel sikerült megcsinálni (majd sikeressé is tenni), és ez végül összejött: némileg más fókuszpontok mozgatásával, a soultól a folkon át a reggae-ig, mégpedig Sherwood régi énekes/dalszerző barátjával, Jeb Loy Nichols-szal. A mézes hangú walesi/amerikai dalos buborékfinomságúra hangszerelt és kevert albuma a zenei repülések közben mélyebb tónusú dalszövegekkel kapcsolódik a világ jelenlegi állapotához, elmerengve azon, hogy aprók vagyunk, nagy álmokkal ugyan, de felettébb nehézfejű tanulók. Persze Jeb főhőse egy ponton úgy dönt, hogy kilép a média uralta sötét virtualitásból egy közvetlenebbül megtapasztalható világba.

Rácz Mihály

Évtizedek a zeneiparban. Még a gyerekkort se számíthatjuk le ebből: nem elég, hogy idejekorán rejtett kincsek után kutattam a homályzónában, de el is gondoltam a magasabb és mélyebb vonatkozásokat, amiket gyakran meg is fogalmaztam. Tinédzserként már nem csupán a magam számára, így lettem zenei újságíró. Később kiadóknál és lemezterjesztőknél is melóztam, többek közt kiadványmenedzserként. Közben saját underground zenei fanzint szerkesztettem, körülbelül ezeregyszáz rádióműsort raktam össze, valamint koncerteket és tehetségkutatót szerveztem.
Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Írnál nekünk? 
Itt tudsz kapcsolatba lépni velünk! 
Kapcsolati űrlap (#1)

© Check&Choice 2021 - 
2023
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram