Check&Choice
Check&Choice
Check&Choice

Jay-Jay Johanson: Fetish

2023.06.27.

Vannak mindenféle jó zenék, és van az édes-mámor, ami megjelenhet persze többféle formában, például simogató hangon eldalolva, csendes-poroszkálós ütemekkel előttünk elúsztatva, miközben azért a melankolikus dallamok, a jazzes hangszerelés és az elektronikával szőtt pop-esszenciák kortalan mázba áztatására kerül a fő hangsúly… de hogy a végtelenségig se húzzuk: ilyesmi és ennél persze még sokkal több is a svéd-brit dalos/szerző, Jay-Jay Johanson világa, akit eddig is nagyon bírtam, de amit erre a tánczenés poszt-szinátrás sokadik lemezére összerakott, az valóban a legédesebb mámor.

Címkék: 

Rácz Mihály

Évtizedek a zeneiparban. Még a gyerekkort se számíthatjuk le ebből: nem elég, hogy idejekorán rejtett kincsek után kutattam a homályzónában, de el is gondoltam a magasabb és mélyebb vonatkozásokat, amiket gyakran meg is fogalmaztam. Tinédzserként már nem csupán a magam számára, így lettem zenei újságíró. Később kiadóknál és lemezterjesztőknél is melóztam, többek közt kiadványmenedzserként. Közben saját underground zenei fanzint szerkesztettem, körülbelül ezeregyszáz rádióműsort raktam össze, valamint koncerteket és tehetségkutatót szerveztem.
Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Írnál nekünk? 
Itt tudsz kapcsolatba lépni velünk! 
Kapcsolati űrlap (#1)

© Check&Choice 2021 - 
2023
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram