Check&Choice
Check&Choice
Check&Choice

Idles

2022.12.14.

Ha elfeledkeztünk volna, milyen is, amikor egy dühös rockbanda olyan jól csinálja, hogy le se lehet jönni róla, akkor a bristoli Idles-szel összes ilyetén mulasztásunkat bepótolhatjuk. Ez az elkoszolt dubot, mindenféle rock- és punkklisét, noise-rockos szaggatásokat, és még trubadúr dallamokat is felhasználó és kiforgató banda - ami mondjuk egy Birthday Partyra emlékeztető tömény üvöltés után soul-dallamot is simán bevállal (még ha csak jelzésszinten is), mert jól áll neki -, képes tisztára söpörni elménket és lelkünket, úgyhogy nem ragozom tovább:

Címkék: 

Rácz Mihály

Évtizedek a zeneiparban. Még a gyerekkort se számíthatjuk le ebből: nem elég, hogy idejekorán rejtett kincsek után kutattam a homályzónában, de el is gondoltam a magasabb és mélyebb vonatkozásokat, amiket gyakran meg is fogalmaztam. Tinédzserként már nem csupán a magam számára, így lettem zenei újságíró. Később kiadóknál és lemezterjesztőknél is melóztam, többek közt kiadványmenedzserként. Közben saját underground zenei fanzint szerkesztettem, körülbelül ezeregyszáz rádióműsort raktam össze, valamint koncerteket és tehetségkutatót szerveztem.
Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Írnál nekünk? 
Itt tudsz kapcsolatba lépni velünk! 
Kapcsolati űrlap (#1)

© Check&Choice 2021 - 
2024
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram