Check&Choice
Check&Choice
Check&Choice

horhos: Winterreise 2 Mix:

2023.01.06.

Tél van, még ha nem is tűnik úgy igazán. Ez a mix egy újévi délutánon készült, amikor odakint inkább a tavaszra emlékeztető eső esett. Ez az eső hallható az első darabban, amely egy 1967-ben kiadott amerikai lemezen szerepel eredetileg. Egy oklahomai iskola diákkórusa énekel ezen a lemezen karácsonyi dalokat, köztük ezt a megfoghatatlanul sejtelmes hangulatú dalt is, amit mobiltelefonnal sikerült csak rögzítenem egy internetes rádió adásából. Kicsit megdolgoztam, alákevertem az éppen cseperésző esőt, de távolról a kutya is beleugat, és hallhatók a cinkék is a kertből. Tél van ebben a mixben, legalább itt, ha már odakint a természetben nincs többé igazi tél. Fagyba dermedt erdők, csak az Északi-tenger zúg bele a fagyos erdők csendjébe. A mozdulatban ködben tűnjünk el, ezt tudom ajánlani.

Győrffy Ákos

A mixben hallható darabok:

  1. The Shawnee Choir: The Bridegroom (horhos rework)
  2. Seabuckthorn: Wayward
  3. Alaskan Tapes: Then (Live Version)
  4. This Valley Of Old Mountains: Polei
  5. horhos: Voorhaven (Live at Trafó, Budapest)
  6. Heidika: Limn
  7. Valotihkuu and Dynastor: Smaragdina
Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Írnál nekünk? 
Itt tudsz kapcsolatba lépni velünk! 
Kapcsolati űrlap (#1)

© Check&Choice 2021 - 
2023
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram