Check&Choice
Check&Choice
Check&Choice

horhos: Mons Sacer Pannoniae

2021.12.07.

A börzsönyi horhos szívünk csücskében lakozik. Már ez az öndefiníció felettébb vonzó: "Minimális eszközparkkal létrehozott börzsönyi barkács-ambient". Nos, aki valódi ambientet, azaz igazi hangkulisszákból összerakott hangnaplót szeretne hallgatni, most megteheti: Győrffy Ákos Pannonhalmára utazott, szemlélődött, majd ennek lenyomataként állt össze ez az albumhosszúságú trip.

https://horhos.bandcamp.com/album/mons-sacer-pannoniae

Rácz Mihály

Évtizedek a zeneiparban. Még a gyerekkort se számíthatjuk le ebből: nem elég, hogy idejekorán rejtett kincsek után kutattam a homályzónában, de el is gondoltam a magasabb és mélyebb vonatkozásokat, amiket gyakran meg is fogalmaztam. Tinédzserként már nem csupán a magam számára, így lettem zenei újságíró. Később kiadóknál és lemezterjesztőknél is melóztam, többek közt kiadványmenedzserként. Közben saját underground zenei fanzint szerkesztettem, körülbelül ezeregyszáz rádióműsort raktam össze, valamint koncerteket és tehetségkutatót szerveztem.
Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Írnál nekünk? 
Itt tudsz kapcsolatba lépni velünk! 
Kapcsolati űrlap (#1)

© Check&Choice 2021 - 
2023
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram