Check&Choice
Check&Choice
Check&Choice

horhos: Gálhegy Mix

2022.06.16.

A Gálhegy a Börzsöny előhegyeinek egyike, inkább domb, mint hegy. Ezen a hegyen/dombon élek immár tizenharmadik éve. Az utóbbi napokban le se jöttem erről a hegyről, legfeljebb bevásárolni. Eseménytelen, kora nyári napok, amelyek valójában egyáltalán nem eseménytelenek. Szöszölés a kertben, írni ezt-azt, figyelni a növények és az állatok életét. Szarvasbogarak, énekesmadarak, felhők árnyékai a füvön. A csertölgyek lombjának mozgása. A kerti tóba kiviszem „nyaralni” az aranyhalakat. Ilyen semmiségekből összeálló napok. Közben a háttérben zene szól, hol hallom, hol nem. Ha kimegyek a kertbe, a zene összemosódik a madarak énekével, néha a madárdal az erősebb, néha a zene. De ezek amúgy is olyan zenék, amelyek szépen megférnek a madárdallal. Átjárják egymást. Ezekből a hegyi zenékből állt össze a mix, egy börzsönyalji, nyári nap lenyomataként.

Győrffy Ákos

A mixben elhangzó felvételek:

Padang Food Tigers – For Esme

Richard Knox & Frédéric D. Oberland – Sleeping Land (part 1)

En – The Sea Saw Swell

Tim Hecker – Sketch 7

Western Skies Motel – Whirl

Olan Mill – Spare Smoke Template

Benoit Pioulard – Rionnach Maoim

The Boats – The Ballad for Achievement

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Írnál nekünk? 
Itt tudsz kapcsolatba lépni velünk! 
Kapcsolati űrlap (#1)

© Check&Choice 2021 - 
2023
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram