Check&Choice
Check&Choice
Check&Choice

Ghetto Priest: I Love I Bring

2021.07.20.

Ghetto Priest új lemezét az On-U Sound főnök/mixmester Adrian Sherwood és legkedvesebb muzsikusa, Skip McDonald (Tackhead, Little Axe) dobta össze barátjuk számára. Priest egyértelműen a Bim Shermani örökség egyik folytatója: buborék finomságú reggae/dub alapok, lovers rock stílusú dallamvezetés és ének, hogy ne kelljen az élményhez további segédanyag.

Rácz Mihály

Évtizedek a zeneiparban. Még a gyerekkort se számíthatjuk le ebből: nem elég, hogy idejekorán rejtett kincsek után kutattam a homályzónában, de el is gondoltam a magasabb és mélyebb vonatkozásokat, amiket gyakran meg is fogalmaztam. Tinédzserként már nem csupán a magam számára, így lettem zenei újságíró. Később kiadóknál és lemezterjesztőknél is melóztam, többek közt kiadványmenedzserként. Közben saját underground zenei fanzint szerkesztettem, körülbelül ezeregyszáz rádióműsort raktam össze, valamint koncerteket és tehetségkutatót szerveztem.
Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Írnál nekünk? 
Itt tudsz kapcsolatba lépni velünk! 

© Check&Choice 2021 - 
2022
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram