Check&Choice
Check&Choice
Check&Choice

Gazelle Twin & NYX: Deep England

2021.12.29.

Hányféle zenei nyelven lehet elmondani, hogy nagy a baj világszerte? S ha csak Angliára szűkítünk, amint ezt a szóban forgó projekt is teszi, már akkor is mennyi különböző megközelítés létezik csupán az ezen a weblapon felbukkanó előadók között: Sleaford Mods, The Bevis Frond, Richard Dawson, Anthony Joseph, Justin Sullivan, Sons of Kemet.
A Deep England cím egy angol akadémikus, Patrick Wright frázisából ered, aki a "mélyfagyasztott angol nacionalizmust" ostorozza.
Az experimentális zenei színtéren ügyködő zeneszerző, producer Gazelle Twin aka Elizabeth Bernholz egy NYX nevű, női "elektronikus dünnyögő kórussal" kollaborált, amelynek eredménye a The Quietus magazin kritikusa szerint olyan, mintha egy "néptánc viseletbe öltözött vérfarkas ringatna álomba".
Megrázó horror-zsolozsma.

Apples
Pears
Plums
The damson drops
The willow weeps
The river overflows

My silver cloud
My retail park
My cul-de-sac
My England

Címkék: 
Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Írnál nekünk? 
Itt tudsz kapcsolatba lépni velünk! 
Kapcsolati űrlap (#1)

© Check&Choice 2021 - 
2023
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram