Check&Choice
Check&Choice
Check&Choice

dEUS: How To Replace It

2023.02.22.

Az előzőt követően bő tíz évvel összerakott nyolcadik dEUS album nagyon helyesen minden trenddel szembemenve pont azt nyújtja, ami már nagyon kellett: tökéletes popdalokat sorjáz egymás után, így nincs is semmi dolgunk, nem kell megfejteni semmit, csak élvezni a tökéletes muzsikát. Már csak ketten maradtak az eredeti felállásból, Tom Barman énekes/gitáros és Klaas Janzoons billentyűs/hegedűs, és a két rock-zsonglőr vagy elégnek bizonyult a varázslat újjáélesztéshez, vagy a megújult tagság bírt beleállni a feladatba, ami továbbra is a Barman-féle recepten alapul: „durva őrlésű, elrongyolt és bepiszkolt hang” tölti fel lélekkel a teljes szövetet.

Ha nem lenne ennyire változatos, akkor is imádnám, mert a dalok külön monolitként is magukba foglalnak mindent, ami a dEUS valaha volt és lesz, így kijelenthetjük: ők az örök jelen egyik legeslegjobb rockzenekara.

Címkék: 

Rácz Mihály

Évtizedek a zeneiparban. Még a gyerekkort se számíthatjuk le ebből: nem elég, hogy idejekorán rejtett kincsek után kutattam a homályzónában, de el is gondoltam a magasabb és mélyebb vonatkozásokat, amiket gyakran meg is fogalmaztam. Tinédzserként már nem csupán a magam számára, így lettem zenei újságíró. Később kiadóknál és lemezterjesztőknél is melóztam, többek közt kiadványmenedzserként. Közben saját underground zenei fanzint szerkesztettem, körülbelül ezeregyszáz rádióműsort raktam össze, valamint koncerteket és tehetségkutatót szerveztem.
Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Írnál nekünk? 
Itt tudsz kapcsolatba lépni velünk! 
Kapcsolati űrlap (#1)

© Check&Choice 2021 - 
2023
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram