Check&Choice
Check&Choice
Check&Choice

Dekker: Slow Reveal - Chapter One

2021.09.29.

A Hülye Járások Minisztériuma az angol komikus, John Cleese ötlete volt, a Monty Python egyik szkeccsében született meg úgy 50 éve. Nem tudom, hogy az amerikai énekes-gitáros Brooklyn Dekker vajon innen merítette-e egyik fő védjegyét, mindenesetre a fenti lemezhez készült klippekben egyre-másra egy újabb hülye járást, illetve táncot mutat be. (A Facebook oldalán számozottan sorakoznak a bolond mozgásverziók, már húsz felett jár.)
A másik közös dolog ezekben a videókban, hogy Dekkernek csak a szalmakalapja alól kilógó misztikus szakállát látjuk, az arcát sosem.
Kérdés persze, hogy meddig lehet ezt folytatni, mármint mikor kezdenek unalmassá válni a megszokott design-elemek, de a zene kapcsán egyelőre szó nincs erről. Sőt, a tavalyi év általam egyik legtöbbet hallgatott poplemezét követő Dekker-kislemezek egyáltalán nem engednek az eddigi minőségből.
Soulos r'n'b, folkos pop, néha egész táncra perdítő, máskor áhitattal befelé forduló, valahogy egyszerre diszkósan laza és törékeny szépségű.

Ezek pedig az említett új kislemezek:


Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Írnál nekünk? 
Itt tudsz kapcsolatba lépni velünk! 
Kapcsolati űrlap (#1)

© Check&Choice 2021 - 
2024
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram