Check&Choice
Check&Choice
Check&Choice

Dalinda

2021.10.22.

Mindkét eddig megjelent Dalinda lemezen népdalok, hagyományos folklór került feldolgozásra, a lényeg pedig: egyszerűség, alaperények, többszólamúság és modern áthallások összegződése egységes foglalatba. A részleteket egyébként sem mindig érdemes külön-külön vizsgálni, ugyanis ezzel meghittségét és gyógyító erejét bontanánk meg, ezért ha tanácsolhatom, az ismerkedés ráérős perceiben még ne bántsuk az élményt túl sok utánagondolással sem, nemhogy analitikus szálazgatással, hagyjuk inkább, hogy a dalok éteri erői kifejthessék jótékony hatásukat. Aki az egész albumokat is meghallgatná (amit szívből ajánlunk, már csak azért is, hogy kiderüljön, miről beszéltünk eddig), megtalálja alul a Spotify linkeket, de addig is itt van ez a néhány élőben rögzített anyag, majd egy klip:

Rácz Mihály

Évtizedek a zeneiparban. Még a gyerekkort se számíthatjuk le ebből: nem elég, hogy idejekorán rejtett kincsek után kutattam a homályzónában, de el is gondoltam a magasabb és mélyebb vonatkozásokat, amiket gyakran meg is fogalmaztam. Tinédzserként már nem csupán a magam számára, így lettem zenei újságíró. Később kiadóknál és lemezterjesztőknél is melóztam, többek közt kiadványmenedzserként. Közben saját underground zenei fanzint szerkesztettem, körülbelül ezeregyszáz rádióműsort raktam össze, valamint koncerteket és tehetségkutatót szerveztem.
Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Írnál nekünk? 
Itt tudsz kapcsolatba lépni velünk! 
Kapcsolati űrlap (#1)

© Check&Choice 2021 - 
2023
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram