Check&Choice
Check&Choice
Check&Choice

Circuit des Yeux: The Manatee

2022.02.04.

A chicagói Haley Fohr gitáros-énekesnő, a kamarapopban utazó Circuit des Yeux vezetőjeként már hét lemezt jegyez, s talán a tavalyi -io cíművel váltotta ki az eddigi legnagyobb sajtóvisszhangot.
A teatralitásért és a kontraalt hangszínért sosem a szomszédba csöngető Fohr új kislemezének témáját egy konkrét lamantinos tengeri találkozása ihlette.
"A klipben egy tengeri lényt játszok, aki a szárazföldi társadalomban próbál elevickélni. Egy tudományos nézet inspirált, miszerint a tengeritehenek rendjébe tarozó lamantin (manátusz) őse, ötvenmillió éve 'belegyalogolt az óceánba'. A lamantin így arra emlékeztet, hogy az intuíciónk, meg a két lábunk talán elegek ahhoz, hogy egy vendégszeretőbb világra leljünk - egy felfedezetlen helyre, amit otthonnak hívhatunk."

Pár klip és egy Tiny Deskes koncert a 2021-es album kapcsán.

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Írnál nekünk? 
Itt tudsz kapcsolatba lépni velünk! 
Kapcsolati űrlap (#1)

© Check&Choice 2021 - 
2023
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram