Check&Choice
Check&Choice
Check&Choice

caroline: Good morning (red)

2022.02.16.

Nyolctagú londoni banda, absztrakt-posztrockos, éneklős, csendes-kiállásos, hosszúra nyúlós nótákkal. A debüt album megjelenése február 25.
"Reményre van szükségem ebben a világban! (I need hope in this world!)" - kiáltja az énekes Hughes Aynsley úgy 1'20" körül a Good morning (red) című számban.
"A felvételen sokkal reményteljesebben hangzik ez a sor, mint ahogyan most érzem magam." - reflektál a pár éve íródott soraira Aynsley egy Stereogumos interjúban. A Munkáspárt színét (vörös) köszöntő énekes az általános világhangulat és konkrétan az angol politika konzervatív eltolódása kapcsán fűzi tovább: "A koncertjeinken most sokkal nagyobb méreggel ordítom ezt a mondatot. Régebben volt ebben némi kedélyesség, ma tiszta erőből üvöltök. Rengeteg haragnak és csalódásnak engedek szelepet."

Címkék: 
Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Írnál nekünk? 
Itt tudsz kapcsolatba lépni velünk! 
Kapcsolati űrlap (#1)

© Check&Choice 2021 - 
2024
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram