Check&Choice
Check&Choice
Check&Choice

Art Moore: Art Moore

2022.08.08.

Az amerikai Art Moore bár először filmes és tévésmunkákhoz összeállt projektként indult, csak hát az a fránya kémia. És ugye ami működik, azt érdemes múködtetni, még akkor is, ha ennyire az érzelmekre és irodalmi látleletre (azaz kvázi-novellákra) kihegyezett pillanatképek sorba ültetése adja ki a történet ívét. Így nem maradt más, mint dream-popként elsütni, az pont ilyesmikre lett kitalálva.

Dobgép és szintiharmóniák húzzák magukkal a majdnem hagyományos dalokat, és ezek a fátyolozott hangulatok nem is véletlenek: „Úgy gondolom, egyetemesen szívszorító élmény az, ha konfliktusok alakulnak ki egy közeli barátságon (vagy bármilyen intim kapcsolaton) belül, amikor az ember úgy érzi, hogy végtelen mennyiségű szeretetet és energiát kell adnia valakinek, de ők nem képesek viszonozni valamilyen okból. ” Hát így...

Címkék: 

Rácz Mihály

Évtizedek a zeneiparban. Még a gyerekkort se számíthatjuk le ebből: nem elég, hogy idejekorán rejtett kincsek után kutattam a homályzónában, de el is gondoltam a magasabb és mélyebb vonatkozásokat, amiket gyakran meg is fogalmaztam. Tinédzserként már nem csupán a magam számára, így lettem zenei újságíró. Később kiadóknál és lemezterjesztőknél is melóztam, többek közt kiadványmenedzserként. Közben saját underground zenei fanzint szerkesztettem, körülbelül ezeregyszáz rádióműsort raktam össze, valamint koncerteket és tehetségkutatót szerveztem.
Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Írnál nekünk? 
Itt tudsz kapcsolatba lépni velünk! 
Kapcsolati űrlap (#1)

© Check&Choice 2021 - 
2023
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram