Check&Choice
Check&Choice
Check&Choice

Aldous Harding

2021.06.20.

Első lemeze után kerestem rá videóira, és kiderült, hogy az új-zélandi Aldous Harding nem csak kivételes folktehetség, de elsőrangú színész is. És ami a legfontosabb, hogy mellbevágó nyíltsággal vállalja szabálytalanságait és rút vonásait is. Ez felettébb vonzó tulajdonsága egy alkotó embernek. Lehet, hogy sokat kérek, de hogy mindez kiderüljön, érdemes végignézni ezt a 13 perces minikoncertet.

További élő felvételek:

Klipek:

Rácz Mihály

Évtizedek a zeneiparban. Még a gyerekkort se számíthatjuk le ebből: nem elég, hogy idejekorán rejtett kincsek után kutattam a homályzónában, de el is gondoltam a magasabb és mélyebb vonatkozásokat, amiket gyakran meg is fogalmaztam. Tinédzserként már nem csupán a magam számára, így lettem zenei újságíró. Később kiadóknál és lemezterjesztőknél is melóztam, többek közt kiadványmenedzserként. Közben saját underground zenei fanzint szerkesztettem, körülbelül ezeregyszáz rádióműsort raktam össze, valamint koncerteket és tehetségkutatót szerveztem.
Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Írnál nekünk? 
Itt tudsz kapcsolatba lépni velünk! 
Kapcsolati űrlap (#1)

© Check&Choice 2021 - 
2023
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram