Check&Choice
Check&Choice
Check&Choice

Ágoston Béla QRtet: Mix The Martini Six To One 

2023.04.11.

Ágoston Béla multiinstrumentalista nevéhez olyan együttesek fűződnek többek közt, mint az Ágoston Béla Küntett, az East Side Jazz Company, a Knutdut Men vagy a Zuboly. Most az Ágoston Béla QRtetMix The Martini Six To One című debütálása jelent meg kizárólag digitális formában, ami természetesen elérhető az összes streaming felületről.

Az albumot az alábbi bemutatkozás vezeti fel: "Hosszú évek ismertsége és közös zenei projektek után, evidensnek tűnt, hogy a vegyes irányzatokban már eredményes munkák után – duók, triók a színház, a világzene, a popzene, a stúdiózás területén – így együtt ez a négyes, a jazz műfajában teljesedjen ki. A zenei irányvonal a 70-es évek afro, fúziós és funky hangulatai mellett nyomokban free elemeket is tartalmaz."

Rácz Mihály

Évtizedek a zeneiparban. Még a gyerekkort se számíthatjuk le ebből: nem elég, hogy idejekorán rejtett kincsek után kutattam a homályzónában, de el is gondoltam a magasabb és mélyebb vonatkozásokat, amiket gyakran meg is fogalmaztam. Tinédzserként már nem csupán a magam számára, így lettem zenei újságíró. Később kiadóknál és lemezterjesztőknél is melóztam, többek közt kiadványmenedzserként. Közben saját underground zenei fanzint szerkesztettem, körülbelül ezeregyszáz rádióműsort raktam össze, valamint koncerteket és tehetségkutatót szerveztem.
Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Írnál nekünk? 
Itt tudsz kapcsolatba lépni velünk! 
Kapcsolati űrlap (#1)

© Check&Choice 2021 - 
2024
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram